fredag 18. januar 2008

Mens vi venter på Margot...

Ja, mens vi venter på at Margot skal få logget seg opp fra sitt nye ståsted i utkanten av Johannesburg, stepper bloggens administrator og gode venninne, Sylvi i Tromsø, inn på bloggen og melder fra til alle om at Margot har landet i et multikulturelt og mangfoldig Sør-Afrika med mange sterke inntrykk!

Så fort som Margot får pc'en sin opp på nettet, kommer hun til å gi oss alle del i sine sterke opplevelser. Via sms på mobilen sier hun til meg at hun har hatt en begivenhetsrik ankomst og allerede etter få dager har opplevd sterke politiske diskusjoner. Og Margot avslutter med følgende utladning:

- Her er sterke saker på mange forskjellige vis. Mange kulturer sammen, og mange oppfatninger om hva som er riktig og galt - hatet mellom svarte, fargede og hvite. Jeg lærer en masse. Herregud, så mye jeg ikke har visst!

Mye tyder derfor på at dette blir en innholdsrik blogg for alle oss som bryr oss, og som krysser fingre for at Margot får et flott og meningsfylt opphold i Johannsburg. Snart overtar hun sjøl her på bloggen, - og vi skjønner alle at nettoppkobling i Sør-Afrika kan være adskillig vanskelige enn hjemme i vårt trygge og stabile Skandinavia.

Med ønske om ei god helg til alle, håper vi Margot snart er på nett!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hei Margot
For en flott blogg dokker har laga!
Fint å kunne følge med i litt av det du driver med i Nkosi Haven. Du har et spennende og givende halvår foran deg. Her er det sne, kaldt og sol. Har bestemt meg for å flytte til Oslo i august, har så lyst til å være nærmere Hanna og Sofia. Det er jo også nærmere Hellas. Det er mye uro på jobb for tida fordi psykiatrien er blitt pålagt å spare 15 mill. Det blir sammenslåing av avdelinger og reduksjon i sengetallet. Dette kommer midt i opptrappingsplanen for psykiatrien!Ganske sprøtt. Nei-til OL er i medvind for tiden og vi har fått mange med oss. Seieren følger våre faner. Vi snakkes.

Klem fra Vivi